Knæk koden

– sådan opbygger & automatiserer du en ny vane – 

Få ændret hverdagsrutinen – og giv dig selv mere plads, gennem overblik og systematisk trin for trin refleksioner, hjælp til handleplan, guidet øvelse mm.

Vil du være helt sikker på at få succes med at skabe en ny vane via en daglig praksis, så det bliver en automatiseret del af dit liv, på højde med, at du børster tænder?

Det er ofte nødvendigt med en “fase nummer nul”, der handler om en grundig forundersøgelse, en knivskarp forberedelse, samt viden omkring hvordan du fastholder de gode intentioner.

Allerede her går de fleste galt i byen. De springer denne fase over, og opnår derfor aldrig, at deres ønske bliver til en automatiseret vane og god ingrediens i deres liv. Kurset handler lige netop om denne fase nul, og guider dig gennem de nødvendige byggesten, så du smidigt kan gå fra ønske – til projektopbygning – til virkeliggørelse – og ny udgave af din hverdag.

Kurset indeholder forberedelseskittet med alt du skal vide og gøre, for at komme helt i mål.

Det er selvfølgelig designet, så det undervejs skræddersyes lige netop til DIG og den du er.

Gør dit ønske om forandring til et legende og kreativt projekt ved at få hjælp til at:

Knæk Koden 

 

– få opbygget et solidt fundament

 

– så din drøm om en ændret hverdagsrutine, kan blive til virkelighed.

Hvilken aktivitet vil DU have ind i dit liv som en fast rutine?

 

Det kunne for eksempel være en daglig praksis, eller en fast ugentlig rutine, med en konkret aktivitet, som du har mærket og erfaret, er godt for dig. Aktiviteter, som du kan udføre helt uafhængig af holdundervisning.

 

– aktiviteter kunne være: forskelllige opmærksomhedsøvelser, meditation eller yoga, en løbepraksis eller andet der giver dig overskud, vitalitet og rummelighed, og hvor du benytter andre dele af hjernen, så den analytiske del får en velfortjent pause.

  • tag dig selv alvorligt
  • tag dit liv alvorligt
  • få kontrol over din tilstand og almene velbefindende

 

Hvorfor skulle du vente????

“Udover en viden om hvordan jeg opbygger en konkret handleplan, har jeg desuden fået en ny indsigt om mig selv i samarbejde med Lone, som ikke bare kan bruges til at nå mit mål med at få en ny vane i hverdagen, men som også er brugbart i andre områder af mit liv ”

Din erfarne underviser er:

Lone Nørgaard

Uddannet psykolog på København Universitet i 1985. Hun har allerede som barn været eksperimenterende med diverse kreative udtryk, og startede bl.a.med fritidstilbuddet “Kreativ Leg” i folkeskolen. Under uddannelsen beskæftigede Lone sig med nysgerrighed omkring sammenhængen mellem krop og psyke.

Desuden har Lone en Master og Diploma fra Processwork Institute i Portland, Oregon, USA. Hun har undervist i en lang årrække, alt sammen med udgangspunkt i, at mennesker lærer at finde deres ressourcer. Lone bruger i sin hverdag i arbejdet med mennesker blandt andet deres kunstneriske udtryk, samt kropsproblemer og nattedrømme, som springbræt til en dybere forståelse af dem selv. Lone er passioneret af skæve indfald og finurlige vinkler, fordi de rummer oceaner af muligheder for at vi lærer os selv af kende, og via dette udtryk kommer til at opleve mere frihed i vores liv. Lone har en MA og diplom fra Processwork Institute i Portland, Oregon.

Se mere på www.lone-norgaard.com  eller send en mail til: lonenorgaard@pm.me

Scroll to Top