Skab dig selv

– om livskunst, og kreative teknikker som indgang til nye og brugbare psykologiske indsigter

I skønne omgivelser med masser af plads til udfoldelse og reflektion, tilbydes her et 5-dages kursus med overnatning på det gamle badehotel Saxild Strand.

Med afsæt i anderledes kunstneriske teknikker, vil du her få mulighed for at finde frem til psykologiske vitale og kraftfulde dele af dig selv, så du kommer i kontakt med dit helt unikke potentiale og særlige ressourcer. Denne viden kan fremadrettet give en mere ubesværet hverdag og liv, såvel i forhold til dig selv, som de sammenhænge du indgår i. Du vil derfor få udbytte af kurset, på både professionelt og personligt plan.

Kurset bygger på processwork metoder, hvor bl.a. kreative udtryk benyttes som indgangsvinkel til at åbne op til vitale sider af os selv, der betyder, at du oplever dig mere hel.

Trænger du til en pause? Hvor du får mulighed for at stemple ud fra hverdagen, og samtidig få beriget dit liv ved kendskabet til dig selv?

Har du lyst til at få nye kreative værktøjer til at arbejde med dig selv?

Kurset er for alle der er interesseret i at arbejde med kunst og forskellige kunstneriske metoder, som genvej til at arbejde med sig selv. Du behøver ingen forudgående erfaringer indenfor området, - blot lysten til at afprøve.

På dagene vil du opleve:

Er du interesseret i at få tanket op på så forskellige parametre som

Vi skal sammen, i et let og legende miljø kigge indad og finde egne uvurderlige ressourcer, ved at være:

 

  • nysgerrige
  • lege med materialer
  • udforske mulighederne
  • være stille – hver for sig og sammen
  • eksperimentere
  • finde indsigter
  • have plads til såvel at skabe, som til fordybelse, – og bare være

Praktiske informationer:

Tid: 4. maj kl 12.00 til 8. maj kl 14.00

Sted: Saxild Strand, Chr. Petersensvej 1, 8300 Odder

Særlig introduktionspris: 6495,- kr incl. alt, bortset fra drikkevarer

NB: Der må påregnes materialeudgifter

Tilmelding til FO,/Århus: TILMELD DIG HER >>

Tilmeldingsfrist: senest den 19.4.22

Yderligere informationer fåes ved henvendelse til en af de to lærerkræfter.: ulla@viskum.org  eller lonenorgaard@pm.me

Se mere på Instagram # @processwork.nu

Få chancen for at få afprøvet metoden på 2 webinarer den 10. marts og den 5. april kl 19.30 til 0 kr,- hvor du kan få en smagsprøve på processwork metoden, – hver gang med en simpel kreativ øvelse.

Tilmeld dig til et webinar ved at sende en mail til ulla@viskum.org, så du kan få tilsendt zoom-link til aftenen.

NB: Begrænsede pladser på Saxild kurset

De to erfarne undervisere på kurset:

Lone Nørgaard

Uddannet psykolog på København Universitet i 1985. Hun har allerede som barn været eksperimenterende med diverse kreative udtryk, og startede bl.a.med fritidstilbuddet “Kreativ Leg” i folkeskolen. Lone har desuden været på et 3-måneders kursus på Kunsthøjskolen på Langeland, hvor hun i nogle år også var hjælpelærer på sommerkurser.

Desuden har Lone været lærer på sommerkursus i 1988 på Testrup Højskole “Psykologi og Kreativitet”. Lone bruger i sin hverdag i arbejdet med mennesker ofte deres kunstneriske udtryk som springbræt til en dybere forståelse af dem selv. Lone er passioneret af skæve indfald og finurlige vinkler, fordi de rummer oceaner af muligheder for at vi lærer os selv af kende, og via dette udtryk kommer til at opleve mere frihed i vores liv. Lone har en MA og diplom fra Processwork Institute i Portland, Oregon.

Se mere på www.lone-norgaard.com  eller send en mail til: lonenorgaard@pm.me

Ulla Viskum

Uddannet psykolog på Århus Universitet i 1995. Et af tilvalgsfagene på universitetet var udvikling af kreativitet. Hun har allerede som barn været interesseret i mange kunstneriske teknikker og forskellen på brugen af materialer. Ulla har modtaget undervisning på Århus Kunstakademi, på diverse højskoler og kurser.

Ulla har brugt kunst til at skabe indsigt i ledertræning og andre udviklingsforløb.

Ulla elsker at lege og eksperimentere med farver og teksturer, og nyder at se når mennesker fordyber og åbner sig via samme. Efter deltagelse på forskellige processwork kurser, er Ulla aktuelt i gang med at tage certifikat fra Processwork Institute, Portland, Oregon.

Se mere på www.viskum.org eller send en mail til: ulla@viskum.org

Scroll to Top