Coronatider

I disse coronatider kommer de fleste af os i en eller anden form for krise. Vi er blevet bedt om meget hurtigt at ændre adfærd og måde at leve på, og det ryster vores nervesystem, og kræver mere energi end sædvanligt at navigere i, for de fleste. Det er meget menneskeligt og normalt at reagere på så hurtige – og store omstillinger af hverdagslivet. Vi bliver udfordret på alle vores automatiserede måder at leve på, og de forventninger til fremtiden vi har haft, er forsvundet. Traditioner, og hvordan vi plejer at indrette os, fejes væk i een bevægekse, og vi udfordres på at skulle være mere i nuet og reagere anderledes. En kæmpe psykisk udfordring, der kræver opmærksomhed i store mængder.

Vi reagerer forskelligt på de nye krav. Nogen bliver paralyserede og går næsten i stå, mens nyhederne kører non-stop. Andre reagerer fornægtende. Nogle bliver mere angst en de plejer, – og andre igen begynder at tænke mere ratinelt. Mange introverte synes det er herligt, at få mulighed for at gå lidt på slow og ikke skulle forholde sig til så meget. Alle reaktioner er helt normale og forventelige. Intet mystisk her. Vi er forskellige.

Skulle du i disse tider få brug for hjælp, er jeg stadig til rådighed – nu via en videoforbindelse, eller med telefon. Begge muligheder overholder persondatalovgivningens krav. Vi skal passe på hinanden!

Scroll to Top