ProcessWork

ProcessWork

Hvad er ProcessWork?

ProcessWork er en international anerkendt holistisk tilgang til forandring, baseret på Arnold Mindell og kollegaers forskning omkring sammenhængen mellem psykologi, kvantefysik og oprindelige folkeslags tankegang. ProcessWork viser, at den drømmende proces, der ligger i det ubevidste sind uden for vores kontrol, ikke kun manifesterer sig i vores nattedrømme, men også i oplevelser som for eksempel symptomer, relationsproblemer og gruppespændinger.

Det er hvordan vi møder disse oplevelser, som gør forskellen.

"Jeg har fået vendt op og ned på min tankegang og mit eget selvbillede. Nu ved jeg at JEG er fuldstændig som JEG skal være. Mine gamle mønstre har jeg fået en forståelse og indsigt i, og fået skabt et solidt fundament, der giver mig styrke til at læne mig tilbage og acceptere det der kommer, og vide at jeg kan klare det - eller finde en løsning. Sikke en rejse jeg har været på"

ProcessWork hjælper dig til at følge dine drømme, åbne op for dine potentialer, gøre dine relationer dybere, og dit professionelle liv mere levende.

ProcessWork er en opmærksomhedsmetode, der fokuserer på signaler fra forskellige oplevelsesplaner og leder efter meningen bag. Ved at nærme sig oplevelserne med respekt, åbenhed og nysgerrighed udspringer organiske løsninger, som er vitale for vores oplevelse af os selv og hinanden. Essensen er, at når problemet udforskes tæt, afsløres det næste skridt, nye retninger eller løsninger af sig selv.

I ProcessWork rummer besværligheder således nøglen til løsninger, og problemstillinger og konflikter er mysterier, der, når de favnes med kærlig opmærksomhed og nysgerrighed, kan åbne døre til et rigere, dybere, større og mere magisk liv for såvel den enkelte som for alle de fællesskaber vi indgår i.

Faciliteres problemstillinger i små eller store grupper, kaldes det WorldWork. Begrebet opstod, da Arnold Mindell begyndte at betragte grupper som den individuelle psykologi. WorldWork er baseret på principperne i Deep Democracy, som også benyttes i ProcessWork med enkeltpersoner og relationer. Udgangspunktet i Deep Democracy er, at alle aspekter af os selv, og alle perspektiver i en gruppe har samme værdi, og får de plads til at udtrykke sig, kan vedvarende løsninger opstå eller skabes.

"Konflikter er døråbnere til forståelse og fællesskab"
- Lone Nørgaard -
"Vi har brug for at forstå os selv, og for at blive set og forstået af andre"
- Lone Nørgaard -
"Forudsætningen for at kunne relatere dybere med andre, er at du kan relatere til sig selv"
- Lone Nørgaard -
Previous slide
Next slide

Gave til dig fra Mig

Veje til indre ro

3 guidede lydfiler for 0,-

Du vil opleve en umiddelbar afstressning af krop og sind, – og ved længere tids brug, opnå større velbefindende i forhold til dig selv og dine omgivelser, samt komme mere i kontakt med dig selv.

Du skriver dig samtidig op til at modtage praktiske redskaber, inspiration fra mit maskinrum, nyheder om tiltag m m. direkte i din indbakke – du kan dog altid afmelde dette med et enkelt klik.

Scroll to Top