ProcessWork

Om ProcessWork

ProcessWork hjælper dig til at følge dine drømme, åbne op for dine potentialer, gøre dine relationer dybere, og dit professionelle liv mere levende.

ProcessWork er en international anerkendt holistisk tilgang til forandring, baseret på Arnold Mindell og hans kollegaers forskning omkring sammenhængen mellem psykologi, kvantefysik og oprindelige folkeslags tankegang. ProcessWork viser, at den drømmende proces, der ligger i det ubevidste sind uden for vores kontrol, ikke kun manifesterer sig i vores nattedrømme, men også i oplevelser som for eksempel symptomer, relationsproblemer og gruppespændinger.

Det er hvordan vi møder disse oplever, som gør forskellen! ProcessWork er en opmærksomhedspraksis, der fokuserer på signaler fra forskellige oplevelsesplaner og leder efter meningen bag. Ved at nærme sig oplevelserne med respekt, åbenhed og nysgerrighed udspringer organiske løsninger, som er vitale for vores oplevelse af os selv og hinanden. Essensen er, at når det problem udforskes tæt, afslører det næste skridt, nye retninger eller løsninger sig selv.

I ProcessWork rummer besværligheder således nøglen til løsninger, og problemstillinger og konflikter er mysterier, der, når de favnes med kærlig opmærksomhed og nysgerrighed, kan åbne døre til et rigere, dybere, større og mere magisk liv for såvel den enkelte som for alle de fællesskaber vi indgår i.

Faciliteres problemstillinger i små eller store grupper, kaldes det WorldWork. Begrebet opstod, da Arnold Mindell begyndte at betragte grupper som den individuelle psykologi. WorldWork er baseret på principperne i Deep Democracy, som også benyttes i ProcessWork med enkeltpersoner og relationer. Udgangspunktet er her, at alle aspekter af os selv, og alle perspektiver i en gruppe har samme værdi, og får de plads til at udtrykke sig, kan vedvarende løsninger skabes.

Scroll til toppen