Om mig

Om mig

Hvad jeg arbejder med

Jeg har i 30+ år hjulpet mange tusind personer igennem forandringer – både dem de selv er interesseret i at foretage, og dem som de af en eller anden grund er havnet i. 

Jeg kan efterhånden se lige hvor det er, at mange spænder ben for sig selv og laver livet mere indviklet end det behøver at være. 

Jeg synes det er en menneskeret at være livsduelig, handlekraftig og levende, så derfor arbejder jeg her på siderne for at også DU kan skabe det liv der passer dig bedst. 

Det skal du vide

Vi er alle forskellige og unikke, og indeholder gemte ressourcer og gaver, der venter på at blive udforsket og se dagens lys. Åbner du op til dem, beriger du ikke kun dig selv, men også alle de relationer og sammenhænge du indgår i.

Udover min mangeårig funktion og viden som psykolog, har jeg også kreative og innovative redskaber, der kan hjælpe dig med at udvide dit kendskab til dig selv, og hvad du i grunden er i stand til.

Mine forskellige tilbud er med den baggrund netop designet til at du kan finde DIN vej. Hvordan, kan du læse mere om nedenunder, – og i min blog

Er du interesseret i at få en smagsprøve på hvilke redskaber jeg for eksempel benytter til at lære dig at skabe indre ro, så til meld dig mit nyhedsbrev, og få “3 Veje til Indre Ro” tilsendt på din mail. Fremover vil du modtage nyheder, tips og triks, samt mine nye blogs direkte til dig. Klik her for at se mere

Min egen rejse

…..startede for alvor for 30 år siden, da jeg, efter mit første barns fødsel, blev alvorlig syg. På den bekostning har jeg afprøvet mange forskellige retninger indenfor psykologien, og adskillige alternative metoder, fordi jeg ville have det bedre,

Jeg har altid været interesseret i hvordan krop-psyke sammenhængen sådan helt lavpraktisk fungerer, og er faldet over metoden “proces-orienteret-psykologi” eller “processwork”, der i brug giver umiddelbar stor mening for dem der går ind i processen. 

Tankesættet og metoderne er berigende, og har forvandlet såvel mit arbejds- som privat liv, så det er blevet sjovere, dybere og mere nærværende. Se mere om processwork ved at klikke her

Og ellers er jeg...

…et menneske, der har brug for naturen. Være i den, – mærke den, – føle mig et med den, og blive lille og ubetydelig.  

Jeg kan lide at bevæge mig. Bruge, og mærke min krop. 

Jeg facineres af kunst og arkitektur, og bliver nødt til at have noget i hænderne og opleve det finurlige i at være kreativ og afprøve hvad der organisk opstår.

 Og så er jeg vild med tilstanden mellem vågen og drømmende, – lige den man kan opleve, når man vågner langsomt, og stadig er i sin egen indre drømmende verden.

Det uddannelsesmæssige

Jeg er psykolog fra Københavns Universitet (1985), autoriseret af Psykolognævnet, og har desuden en MA og Diploma i Processwork fra Process Work Institute i Portland, USA (2009). 

Jeg er klinisk og erhvervspsykolog, og har tidligere som konsulent arbejdet heltids med undervisning, formidling og supervision. Og så har jeg i nogle år arbejder på en uddannelsesinstitution med undervisning og dannelse. 

Siden 1997 har jeg været selvstændig – privatpraktiserende psykolog med overenskomst med Den Offentlig Sygesikring

Erfaringsområder – se nærmere detaljer på:

Link til min profil på psykologeridanmark.dk

Link til min profil på sundhed.dk

Link til min LinkedIn-profil

Jeg er akkrediteret af  Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet.

Medlemsskaber:

untitled-1           

Ressourcer:

Læs artikel om Det gode arbejdsliv https://altompsykologi.dk/2017/10/et-godt-arbejdsliv/

Læs artikel om Drømme og Indkøb (2005) ved at klikke på linket drømme og indkøb

Læs artikel om Sår og traumer fra Psykolog Nyt (2004) ved at klikke på linket Sår og traumer

Scroll til toppen