Om mig

Lone Nørgaard

Psykolog og psykoterapeut med speciale i processwork.

Jeg er psykolog fra Københavns Universitet (1985), autoriseret af Psykolognævnet, og har desuden en MA og Diploma i Processwork fra Process Work Institute i Portland, USA (2009). 

Jeg er klinisk og erhvervspsykolog, og har tidligere som konsulent arbejdet heltids med undervisning, formidling og supervision. Og så har jeg i nogle år arbejder på en uddannelsesinstitution med undervisning og dannelse. 

Siden 1997 har jeg været selvstændig – privatpraktiserende psykolog med overenskomst med Den Offentlig Sygesikring

Jeg er akkrediteret af  Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet.

Dette skal du vide om mig:

Hvad arbejder jeg med

  • Jeg har i 30+ år hjulpet mange tusind personer igennem forandringer – både dem de selv er interesseret i at foretage, og dem som de af en eller anden grund er havnet i. 
  • Jeg kan efterhånden se lige hvor det er, at mange spænder ben for sig selv og laver livet mere indviklet end det behøver at være. 
  • Jeg synes det er en menneskeret at være livsduelig, handlekraftig og levende, så derfor arbejder jeg her på siderne for at også DU kan skabe det liv der passer dig bedst. 

Min egen rejse

  • …..startede for alvor for 30 år siden, da jeg, efter mit første barns fødsel, blev alvorlig syg. På den bekostning har jeg afprøvet mange forskellige retninger indenfor psykologien, og adskillige alternative metoder, fordi jeg ville have det bedre,
  • Jeg har altid været interesseret i hvordan krop-psyke sammenhængen sådan helt lavpraktisk fungerer, og er faldet over metoden “proces-orienteret-psykologi” eller “processwork”, der i brug giver umiddelbar stor mening for dem der går ind i processen. 
  • Tankesættet og metoderne er berigende, og har forvandlet såvel mit arbejds- som privat liv, så det er blevet sjovere, dybere og mere nærværende. Se mere om processwork ved at klikke her

Og ellers er jeg

  • …et menneske, der har brug for naturen. Være i den, – mærke den, – føle mig et med den, og blive lille og ubetydelig.  
  • Jeg kan lide at bevæge mig. Bruge, og mærke min krop. 
  • Jeg fascineres af kunst og arkitektur, og bliver nødt til at have noget i hænderne og opleve det finurlige i at være kreativ og afprøve hvad der organisk opstår.
  • Og så er jeg vild med tilstanden mellem vågen og drømmende, – lige den man kan opleve, når man vågner langsomt, og stadig er i sin egen indre drømmende verden.

" Jeg kan nu udfolde mig 100%, og samtidig have trygheden i mig selv, - og så har jeg fået åbnet øjnene for, hvor stort et potentiale vi faktisk har, og at det er os selv, som afgør hvor langt vi vil gå - alt sammen ved at arbejde med Lone."

Erfaringsområder - Find mere her:

Jeg er medlem af:

Det skal du vide

Vi er alle forskellige og unikke, og indeholder gemte ressourcer og gaver, der venter på at blive udforsket og se dagens lys. Åbner du op til dem, beriger du ikke kun dig selv, men også alle de relationer og sammenhænge du indgår i.

Udover min mangeårig funktion og viden som psykolog, har jeg også kreative og innovative redskaber, der kan hjælpe dig med at udvide dit kendskab til dig selv, og hvad du i grunden er i stand til.

Mine forskellige tilbud er med den baggrund netop designet til at du kan finde DIN vej. Hvordan, kan du læse mere om på siderne her, – og i min blog

Er du interesseret i at få en smagsprøve på hvilke redskaber jeg for eksempel benytter til at lære dig at skabe indre ro, så til meld dig mit nyhedsbrev her nedenunder, og få “3 Veje til Indre Ro” tilsendt på din mail. Derefter vil du modtage nyheder, tips og tricks, samt mine nye blogindlæg direkte i din indbakke, og på den måde lære mig mere at kende.

Gave til dig fra mig

3 Veje til indre ro

3 guidede lydfiler for 0,-

Du vil opleve en umiddelbar afstressning af krop og sind, – og ved længere tids brug, opnå større velbefindende i forhold til dig selv og dine omgivelser, samt komme mere i kontakt med dig selv.

Du skriver dig samtidig op til at modtage praktiske redskaber, inspiration fra mit maskinrum, nyheder om tiltag m m. direkte i din indbakke – du kan dog altid afmelde dette med et enkelt klik.

“Den største personlige styrke du kan få, er at kende dig selv”

Læs mine seneste artikler på bloggen

Arbejder du som terapeut på kanten?

Om terapeutens drivkraft i den terapeutiske proces. Kender du det at sidde med en klient der bare fortæller og fortæller, og du til sidst ikke kan fastholde alle detaljerne, fordi din opmærksomhed langsomt glider væk? Kender du til det at sidde med en klient og forsøge gang på gang febrilsk bladrer i dit bagkatalog, for

Læs mere »

Kan man få et æble til at være en pære?

Om håb, forventninger og høje drømme Kan man få et æble til at blive en pære? Selvfølgelig kan man ikke det, er det korte svar. Alligevel er vi mennesker indrettet, så det undertiden synes som om vi tror det….. Og hvad mener jeg så med det? Jo – nu skal du høre: Undertiden kan vi

Læs mere »
Scroll to Top