Facilitering

Facilitering

Facilitering er et håndværk og inden for Processwork endda et meget præcist håndværk, hvor opmærksomheden bruges på en særlig kreativ og innovativ måde, ved bl.a. at notere sig hvilket oplevelsesplan – det objektive rationelle, det ikke-målelige subjektive, eller det dybeste ikke-forklarlige plan processen foregå i.

 Som facilitator er min rolle at virke som fødselshjælper til de processer, der trænger sig på, men ofte er skjulte.

Konkret opleves en påbegyndt ændring som et forløsende stemningsskifte i atmosfæren eller indeni den enkelte. Denne ændring er af vital betydning for vores oplevelse af mening, samhørighed og forståelse, og kan danne baggrund for nye organiske løsninger.

Jeg arbejder med facilitering af par, teams, familier, grupper, enkeltpersoner og organisationer, hvor jeg tilbyder hjælp til afklaring og løsning af kriser, problemstillinger og spændinger. Nogle gange er et enkelt møde nok til at ændre oplevelsen af en situation, så der igen kan handles konstruktivt og fremadrettet. Andre gange skal der flere gange til, før nye tanke- og handlemønstre kan etableres.

Kontakt mig gerne for en uforpligtigende snak omkring, hvordan jeg kan gøre en forskel. Klik her for at komme til kontaktinformationer.

Scroll til toppen