Facilitering

Facilitering

Hvad er Facilitering?

Facilitering er et håndværk og inden for Processwork endda et meget præcist håndværk, hvor opmærksomheden bruges på en særlig kreativ og innovativ måde, ved bl.a. at notere sig hvilket oplevelsesplan – det objektive rationelle, det ikke-målelige subjektive, eller det dybeste ikke-forklarlige plan, processen foregå i.

ProcessWork hjælper dig til at følge dine drømme, åbne op for dine potentialer, gøre dine relationer dybere, og dit professionelle liv mere levende.

Som facilitator er min rolle at virke som fødselshjælper til de processer, der trænger sig på, men ofte er skjulte.

Konkret opleves en påbegyndt ændring som et forløsende stemningsskifte i atmosfæren eller indeni den enkelte. Denne ændring er af vital betydning for vores oplevelse af mening, samhørighed og forståelse, og kan danne baggrund for nye organiske løsninger.

Jeg arbejder med facilitering af par, teams, familier, grupper, enkeltpersoner og organisationer, hvor jeg tilbyder hjælp til afklaring og løsning af kriser, problemstillinger og spændinger. Nogle gange er et enkelt møde nok til at ændre oplevelsen af en situation, så der igen kan handles konstruktivt og fremadrettet. Andre gange skal der flere gange til, før nye tanke- og handlemønstre kan etableres.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak omkring, hvordan jeg kan gøre en forskel for dig, din familie eller team. 

" Efter arbejdet med Lone, har jeg fået mod til hurtigt at se hvilke muligheder der er i en udfordrende situation, - og mod til at handle. For nu kender jeg min styrke, og tør bruge den. Og det mest fantastiske er, hvor hurtigt jeg er kommet til dybe erkendelser."

Artikler og Ressourcer

Er du interesseret og nysgerrig på at læse mere omkring processwork, så deler jeg artikler og ressourcer, skrevet af både mig selv og af andre her på siden.

Scroll to Top