Creative Awareness

Creative Awareness

Hvad er Creative Awareness?

Begrebet Creative Awareness hentyder til den særlige opmærksomhed, der værdsætter både den konsensusrelaterede og den marginaliserede “drømmende” virkelighed, der begge er nødvendige i vores samlede oplevelse af helhed, vitalitet og gennemslagskraft.

Jeg har stiftet Creative Awareness for at skabe et forum til fordybelse og reflektion over spørgsmål og problemstillinger som vi møder i livet. 

Det overordnede fokus er på en forbedring af kvaliteten i, hvordan vi omgås os selv og hinanden både i vores personlige og professionelle del af livet.

Begrebet Creative Awareness hentyder til den særlige opmærksomhed, der værdsætter både den konsensusrelaterede og den marginaliserede “drømmende” virkelighed, der begge er nødvendige i vores samlede oplevelse af helhed, vitalitet og gennemslagskraft. Almindeligvis får det maginaliserede ikke megen plads i vores liv, men med processwork metoder tager vi fat i disse i en særlig udfoldelses metode, og finder frem til, hvad det kan berige vores liv med

I Creative Awareness tilbyder jeg oplevelsesbaseret vidensformidling via seminarer, workshops og foredrag m.v., og ligeledes kortere eller længere supervisionsforløb, erhvervscoaching og træning for dem der professionelt og /eller personligt er interesseret i dybere kendskab til sig selv og egne potentialer. Alle med det størte fokus lagt på processwork metoder.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dine/jeres behov, så vi sammen kan finde frem til hvad du/I har brug for.

Scroll to Top