En ny begyndelse

Nogengange skal man bare springe ud i det, og gøre det man har lyst til. 

Sådan har jeg haft det længe 

Haft ideer der er lige ved at sprænge mit hoved i stumper og stykker, så jeg får spændinger i nakken, og ikke kan sove, fordi ideerne ikke vil lade mig i ro. 

De vil bare ud 

Og der bliver flere og flere 

Jeg har stumper af papirer med ideer til at ligge og flyde overalt,  –  og der er ikke hoved og hale i noget af det.

 Eller næsten ikke

Men det er det med at komme i gang 

Gøre projekterne til virkelighed 

Hvordan?

En lang rejse, der starter med små bitte spirer, som langsomt vokser sig større og større. 

Fra idé, –  til hvilke redskaber der skal til, – og videre til at handle på det….

Herunder vil jeg dele en lille bid af min rejse med dig, for at vise, at ønsket om forandring både kræver hjælp udefra (find nogen der kan støtte dig!) og indefra dig selv, – og lige her kom den uventet til mig!! 

 

En lille hændelse midt i hverdagen

Jeg sidder og kæmper ved computeren for at finde ud af en masse tekniske ting, der ikke lige er min spidskompetence. Uden jeg lægger mærke til det, sidder jeg og nusser med en papir serviet. På et tidspunkt kigger jeg ned, og ser den efterhånden mærkeligt formede serviet. 

Jeg falder lidt i staver, og drømmer mig ind i hvad jeg oplever det forestiller, og synes det ligner en lille engel. Fokuserer jeg endnu mere, er det faktisk en skytsengel, fordi den har hænderne eller vingerne åbnet opad og indad over hovedet. Okay. Det var en overraskelse!

Jeg er nysgerrig, og begynder en indre dialog med den. Hvad vil den mig? Hvad siger den til mig? 

Efter lidt drømmen videre, hvor jeg går ind og fornemmer hvordan det er at være lige netop den skytsengel, begynder den at tale til mig. Og her er så hvad den siger:

“Du er for seriøs” 

“Bare gør noget” “Gør det simpelt” 

“Det er ikke for evigt” 

“Kom i gang” 

“Hav det sjovt!”

Tænk, – jeg havde ikke lagt mærke til, at jeg faktisk sad og fik gjort det hele meget mere kompliceret oppe i mit hoved! Sikke nogle gode råd!! 

Vi er alle ens!!!

 

Rådet kan iøvrigt bruges i mange af livets situationer for os alle!!!!  Så brug gerne rådene på dig selv!!  Vi har brug for al den, både indre og ydre opbakning vi kan få, når vi kaster os ud i noget nyt vi gerne vil

Hvor får vi ofte gjort livet indviklet for os selv. Og det er rigtig ærgerligt. 

Så kom i stedet ud over stepperne, og GØR noget, der er godt for sig selv!! Jeg hepper på dig!!!!

Du kan nok ikke se det, men det kunne jeg. Det her er “skytsenglen”

Hvad bliver det hele så til??

 

Hold godt øje med siderne her fremover!!

Jeg knokler på at få lavet flere blogs, – måske senere podcasts, …. finde ud af al det tekniske….

-og få udsendt informationer til dig som har lyst til at være med på 

REJSEN TILBAGE TIL DIG SELV, 

gennem nyhedsbreve og tilbud om online kurser af forskellig slags, – der vil være synlige på hjemmesiden, når jeg får produceret dem færdigt, og udsendt til dem der tilmelder sig nyhedsbrev

Hvad jeg sender ud og hvornår, kommer nok til at ligne en zigzag kurs her i den spirende begyndelse, men jeg lover at indholdet bliver interessant, og stillet forståeligt og overskueligt op, uden det store fagsprog. 

Og det med zigzag metoden: 

Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg bliver nødt til at gå efter hvad der “flirter” med mig, – det jeg mærker føles rigtigt, eller det der bare kalder på mig, – trækker i mig. For andre kan det opleves som zigzag gennem livet, – men for mig opleves det som at være i flow.

 

Scroll to Top