“Krop vision-quest” Hvad pokker er meningen?

dsc00222I vores samfund er den gængse forståelse af kroppen mekanisk. Det betyder, at de fleste af os har en fremmegjort forhold til vores krop. I skolen værdsættes hovedet over kroppen i de allerfleste fag, og vi lærer at kroppen mere eller mindre er et appendix til hovedet, der styrer hvad vi gør med vores krop.

At krop og psyke hænger sammen, er vi dog ganske enige om. Det er bare lige hvordan. Der findes et hav af teorier omkring dette, – når din krop gør det eller det betyder det…. eller når du har den eller den oplevelse betyder det…. Men hvad nu hvis det ikke føles rigtigt?? Min erfaring er, at vore kroppe ikke udsender præfabrikerede beskedder der gælder for alle, men at den udsender signaler og skaber symptomer, der er målrettet til hvem DU er…. altså at lige netop DIN krop giver dig skræddersyede beskedder gennem lige netop dens signaler og symptomer, – og faktisk, når du har fanget beskedden, er en hjælp til din samlede forståelse af hvem du er. Det er bare lige at finde ud af, hvad din underbevidsthed forsøger at fortælle dig – gennem kroppen, – og det kan gøres gennem nogle enkelte metoder.

I mit arbejde med mennesker der lider af angstanfald, er der i mindst 50% af tilfældene tale om, at det de kalder angstanfald i virkeligheden er deres angst for de besynderlig og uforståelse oplevelse i kroppen som de indimellem oplever. De er bange for signalerne!! – Når vi har arbejdet med at finde frem til, hvad deres krop egentlig fortæller, giver det hver gang dyb mening for dem, – og de er ikke længere bange eller angste når fænomenet dukkker op igen. De ved nemlig hvad det betyder, og hvad de kan bruge informationen til. Jeg vidste det ikke – de ved det selv! Og den gode nyhed er, at det ikke tager lang tid at finde ud af!!

På samme måde som vi drømmer om natten, – og vores underbevidsthed på den måde sender os kodede beskedder, giver vores underbevidsthed også kodede beskedder til os gennem vores krop.

Kollegaer i udlandet kalder arbejdet med kroppens signaler og symptomer, for Dream Body Medicine.

Kom med på weekendseminar i Silkeborg den 10. – 11. december, og prøv og oplev selv!

Teori, metoder og arbejde direkte med din egen krops signaler vil være temaet.

Klik her for at komme til folderen Krop Vision Quest eller se mere i NYHEDER 

Scroll to Top