Tirsdag den 5.4 kl 19.30 - 20.30

Skal du med til mini-workshop?  Det foregår on-line, og det koster ingenting!!

Hvordan kan en simpel kreativ øvelse give dig ny indsigt om dig selv, OG forbedre din hverdag?

Vi løfter sløret på disse webinarer, hvor du vi opleve processwork i aktion. Workshoppen vil vi tage afsæt i en simple kreative øvelse.

Kom og vær med, – se og få afprøvet om processwork metoden, hvor vi fokuserer på “Indre Arbejde”, er noget for dig, når Ulla Viskum og Lone Nørgaard slår dørene op til denne begivenhed.

Tilmeld dig >> her <<, så du kan få tilsendt et zoomlink <<<, og tjek efterfølgende din e-mail in-boks for informationer.

Få indtryk af hvad der kommer til at foregå ved at læse med her  Se mere på Instagram @processwork.nu

Forårskursus den 4. - 8. maj 2022.

Find ukendte og livgivende sider af dig selv, og få ny indsigt med super enkle kreative øvelser som springbræt.

På dette 5-dages kursus, vi vil arbejde indre med os selv, og finde redskaber til at takle hverdagens store og små problemstillinger. Du vil opleve at:

  • udvider din identitet og selvforståelse,
  • finder hjem til dig selv
  • benytte din nye viden fremadrettet til en lettere hverdag, såvel professionelt som personligt

Kurset bygger på processwork metoder, hvor bl.a. kreative udtryk benyttes som indgangsvinkel til at åbne op til vitale sider af os selv, der betyder, at du oplever dig mere hel, vital og kraftfuld.

Trænger du til en pause? Og til at få et personligt boost? Så er kurset her lige noget for dig!

Kurset er for alle, der gerne vil arbejde med sig selv, og kreative forudsætninger er IKKE nødvendig.

Er du interesseret i at lære noget om hvad processwork kan gøre for dig?

Min kollega Ulla Viskum og jeg holder løbende en-times on-line mini workshops, hvor du har mulighed for at afprøve processwork metoder, og opleve hvordan du kan lære mere om dig selv, og få nye og vitale handlemuligheder

ProcessWork hjælper dig til at følge dine drømme, åbne op for dine potentialer, gøre dine relationer dybere, og dit liv mere levende.

I ProcessWork rummer besværligheder nøglen til løsninger, og problemstillinger og konflikter er mysterier, der, når de favnes med kærlig opmærksomhed og nysgerrighed, kan åbne døre til et rigere, dybere, større og mere magisk liv for såvel den enkelte som for alle de fællesskaber vi indgår i.

 

Scroll til toppen